Vijesti Sport Topić i Miladinović istrčali lične rekorde

Topić i Miladinović istrčali lične rekorde

0

Mladi atletičari Borko Topić i Rastko Miladinović istrčali su lične rekorde na 4. Međunarodnom atletskom mitingu “Trofej Banja Luka 2024. – Mermorijal Tijana Gligić Kosić”, održanom juče u Banja Luci.

Topić je u trci cicibana na 100 m ostvario novi lični rekord koji sada iznosi 16 sekundi i 22 stotinke, što je za 42 stotinke bolji od dosadašnjeg.

U istoj trci Miladinović je takođe istrčao svoj novi lični rekord od 16 sekundi i 90 stotinki, što je za 1 sekundu i 23 stotinke bolji od dosadašnjeg.

Sljedeći nastup atletičari Atletskog kluba Derventa imaju već 11. maja na Međunarodnom atletskom mitingu u Zagrebu i 12. maja u Rogatici na Prvnetsvu Bosne i Hercegovine za dječake i devojčice.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here