Reportaže Torbice po ukusu (i želji) svake djevojke

Torbice po ukusu (i želji) svake djevojke

0

I dok se muškarci obično ne mogu načuditi vrstama, veličinama i značaju koje torbice imaju za dame, one su nezaobilazni modni detalj (i mnogo više od toga) za svaku ženu.

Torbice po ukusu (i zelji) svake djevojke (1)

Upravo izradom unikatnih torbica bavi se naša sugrađanka, dvadesetdvogodišnja Dejana Nikolić. Ona ističe da je uvijek imala želju da šije, a sve je počelo kada je jednom prilikom platno namijenjeno šivenju suknje „završilo“ kao materijal za torbicu. Od tada, već godinu dana, traje ljubav prema ovom hobiju. Svaka njena torbica je jedinstvena, a osim po dizajnu, razlikuju se i po bojama, dezenima, materijalima koji se koriste u njihovoj izradi, različitim ukrasima, nitnama i slično. Za torbicu kakvu niko drugi nema potrebno je izdvojiti od 14 do 30 KM, što sasvim sigurno nije nedostižno za sve one koje žele da pokažu svoj stil.

Iako voli to što radi, Dejanin hobi nije nimalo jednostavan. Da bi nastala jedna sasvim nova torbica neophodno je imati ideju, dizajnirati odgovarajući model, nakon čega slijedi šivanje, a na ove poslove ponekad se potroši i po dvadeset sati. Uprkos tome, ambicije su visoke i ona svoj hobi želi da pretvori u posao, da ga proširi na čitavu teritoriju BiH, kao i da asortiman dopuni novim sadržajima. Na tome se već radi, pa tako osim od eko-kože i platna, Dejana pravi torbicame sa mušemom, a na nagovor prijateljica koje studiraju šije i okvire za indekse.

Njen trud je već prepoznat i zahvanjujući tome ona ne samo da stiče nove kupce nego ima i stalne mušterije, što je svakako dokaz kvaliteta njenog rada. Osim što možete da dobijete jedinstvenu torbicu po vrlo povoljnim cijenama, u izradi možete čak i sami učestvovati.

„U ponudi možete naći više modela torbi, ali to nije sve, jer prihvatam i ideje djevojaka koje ih naručuju, u skladu sa svojim mogućnostima. Trudim se da torbe prilagodim njihovim potrebama“, ističe Dejana.

Boris Nikolić – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here