Vijesti Kultura i obrazovanje Tradicionalna manifestacija: Mališani “Trola” započeli obilježavanje Dječije nedjelje

Tradicionalna manifestacija: Mališani “Trola” započeli obilježavanje Dječije nedjelje

0

U vrtiću “Trol” danas je započelo obilježavanje Dječije nedjelje, tradicionalne manifestacije u okviru koje mališani ove predškolske ustanove učestvuju u nizu humanitarnih i drugih prigodnih aktivnosti.

Prvog dana manifestacije, koja se održava pod motom “Moja sedmica, moja godina”, u posjeti “Trolu” bili su gimnazijalci i mehatroničari SŠC “Mihajlo Pupin”, koji su mlađim kolegama prenijeli znanja iz biologije i robotike.

>> U toku opremanje novog dijela vrtića “Trol” (opširnije OVDJE)!

I ove godine očekuju nas druženja sa bakama i dekama uz slatkiše i prigodna takmičenja, a takođe organizovaćemo slične aktivnosti sa roditeljima, uz muziku i ples. Jedna od aktivnosti biće i posjeta našem prijatelju Milošu u Crnči za kojeg smo prikupili pomoć, a Dječiju nedjelju završićemo posjetom Crvenog krsta čijim predstavnicima ćemo uručiti higijenske i dječije potrepštine za Udruženje roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” iz Banjaluke, kaže direktor “Trola” Gordana Simić.

Narednog mjeseca mališani ove predškolske ustanove na obilježiće Nedjelju solidarnosti.

Dečija nedjelja obilježava se povodom donošenja Konvencije o pravima djeteta od strane Ujedinjenih nacija.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here