Vijesti Magazin Transformacija za 90 dana: Uz “Fit X” program ćete se pokrenuti i...

Transformacija za 90 dana: Uz “Fit X” program ćete se pokrenuti i pobijediti loše navike

0

Četvrti ciklus „Fit X-ovog“ programa pod nazivom “Transformacija za 90 dana” počinje od 26. aprila, a prva sedmica za sve zainteresovane biće probna i besplatna.

Treba istaći da je broj mjesta ograničen na dvadesetak žena kako bi se postigli što bolji rezultati i kako bi se svim učesnicama mogla posvetiti maksimalna pažnja, kaže trener Aleksandar Jeličić.

Izuzetno smo zadovoljni ostvarenim rezultatima u prethodna tri ciklusa, a nadamo se i naše polaznice svih generacija. Pravila su već poznata, tako da će nakon probne sedmice, ako se izjasne da žele nastaviti sa transformacijom, dame imati svakodnevne treninge od 17 časova, osim nedeljom. Učesnici programa moraju doći na najmanje 3 treninga sedmično ili u slučaju izostanka poslati izvještaj aplikacije koja to potvrđuje šetnju od najmanje 3 kilometra, otkriva Jeličić.

Svakog ponedjeljka očekuje ih vaganje, a najlošije rezultate i “kazne”. Čitava transformacija je osmišljena prvenstveno kako bi se pokrenuli, pobjedili sebe, svoje loše navike i konačno uživali u svom tijelu, naglašava Jeličić.

Sve informacije zainteresovane mogu da dobiju na Facebook i Instagram stranici Fit X-a.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here