Vijesti Sport Trenerke za Tekvondo klub “Derventa”

Trenerke za Tekvondo klub “Derventa”

0

Da su rad i zalaganje članova Tekvodno kluba “Derventa” prepoznati u društvu i među pojedincima u Derventi pokazuje poslednji gest vlasnika jednog privatnog preduzeća iz Dervente. Prepoznavši rad i zalaganje takmičara Tekvondo kluba “Derventa”, a sve u cilju širenja, omasovljavanja i unapređenja sporta na području opštine Derventa, vlasnik preduzeća “Drvoprerada Đurić – Đurić Ž-N” poklonio je klubu 20 trenerki u visini 1200 KM. Uprava kluba zajedno sa svojim članovima ovom prilikom se zahvaljuje na ovoj nesebičnoj donaciji.

Trenerke za Tekvondo klub Derventa

Da potsjetimo, Tekvondo klub “Derventa” je u prvih 6 mjeseci ove godine ostvario zapažene rezultate na svim nivoima takmičenja. Na Prvenstvu BiH u Derventi, te internacionalnim turnirima Beogradu i Karlovcu, kadeti Tekvodno kluba su odličnim borbama osigurali klubu plasmane na prvo  mjesto u ekipnom kadetskom poretku. Osim toga, na Prvenstvu Republike Srpske u Bijeljini i otvorenom turniru u Fojnici klub je osim ekipnog kadetskog 1. mjesta pokupio i ekipna prva mjesta u sveukupnom poretku.

Pojedinci koji su se istakli u prvom djelu sezone:

Prvenstvo BiH – Derventa:

Anja Stojković – najbolja kadetkinja

Prvenstvo R.Srpske – Bijeljina:

Sergej Teofilović –  najbolji pionir

Milica Karanović – najbolja kadetkinja

Maja Stojković – najbolja seniorka

Karlovac Open – Karlovac, HR:

Kristina Lazarević – najbolja kadetkinja

Fojnica Open – Fojnica:

Sergej Teofilović – najbolji pionir

Kristina Čečavac – najbolja kadetkinja

Na kraju je potrebno istaći da u masi medalja koje su naši takmičari osvojili u prvom dijelu sezone brojimo veliki broj i onih sa Prvenstava BiH (25 medalja) i R.Srpske (27 medalja).

Naš klub ima:

5 ZLATNIH prvaka BiH

7 SREBRENIH doprvaka BiH

13 BRONZANIH takmičara na nivou BiH, te

11 ZLATNIH prvaka RS

8 SREBRENIH doprvaka RS i

8 BRONZANIH takmičara na nivou RS.

M. S. – Tekvondo klub “Derventa”

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here