Vijesti Magazin Trening voli više od igranja: Najmlađi polaznik “Fit X-a” oduševljava svojim sposobnostima...

Trening voli više od igranja: Najmlađi polaznik “Fit X-a” oduševljava svojim sposobnostima – VIDEO

0

Jedan od najspremnijih dječaka u našem gradu bez dileme je Nikola, najmlađi polaznik Fitnes studija “Fit X”.

Iako ima svega 7 godina Nikola već nekoliko mjeseci trenira puta sedmično u fitnes grupi prilagođenoj dječijim potrebama.

U početku je, kao i sva djeca, više volio da se igra nego da trenira, ali je vrlo brzo zavolio trening i počeo ozbiljnije da radi. Nikola je trenutno prilično sposobniji od svojih vršnjaka, a većinu stvari koje on bez problema izvodi ne mogu ni nekoliko godina starija djeca koja se sportom bave duže od njega, kaže Nikolin trener Aleksandar Jeličić.

Kolut unaprijed i unazad, preskakanje konopca i stojanje na rukama za Nikolu ne predstavljaju nikakav problem, kao ni vježbe poput zgibova, sklekova, preskakanje prepreka i naskok, na kojima pokazuje snagu i izvanredne motoričke sposobnosti.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here