Vijesti Magazin “Treniranjem popravljamo kvalitet života”: Licencirana instruktorka Anja Petrović pokreće fitnes studio

“Treniranjem popravljamo kvalitet života”: Licencirana instruktorka Anja Petrović pokreće fitnes studio

0

Od četvrtog septembra sve zainteresovane dame moći će svoje zdravlje i fizički izgled dovesti do najvišeg nivoa uz pomoć jedine derventske licencirane fitnes instruktorke Anje Petrović.

Na pokretanje sopstvenog fitnes centra Anja se odlučila iz želje da samostalno nastavi svoje usavršavanje u ovoj branši.

Anja Petrović

Kada izdvojimo jedan sat za sebe, u toku radnog dana, to rezultuje višestrukim benefitima po naše psiho-fizičko zdravlje. Samim tim ni rezultati ne izostanu, naročito kada se svemu pristupi odgovorno i s ljubavlju. Cilj mi je da da zajedno sa svojim polaznicima ostvarujemo zacrtane želje, da svakim treningom po malo pobjedimo sebe i popravimo kvalitetu našeg života, sa psiho-fizičkog aspekta. Sve to skupa vodi jednoj harmoničnoj cjelini, kaže Anja, inače i diplomirani psiholog.

Već nešto više od godinu dana upisana je u Evropski registar profesionalnih trenera kao fitness instruktor, a pored toga pohađala je niz seminara o pravilnoj ishrani i izvođenju vježbi, čime je nadopunjavala svoje višegodišnje iskustvo u ovoj branši.

Inače, treninzi će se održavati u sali Sportske dvorane (SRC Derventa) utorkom, srijedom i petkom u dva termina – od 18.30 i 20.30 časova.

Sve dodatne informacije zainteresovane dame mogu dobiti na telefon 066/225-965.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here