Vijesti Hronika Tri vozača lišena slobode zbog alkohola, jedan učestvovao u saobraćajnoj nezgodi

Tri vozača lišena slobode zbog alkohola, jedan učestvovao u saobraćajnoj nezgodi

0

Službenici Policijske stanice Derventa juče su prilikom redovne kontrole saobraćaja lišili slobode tri vozača kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu više od dozvoljenog.

Kod lica D.S. iz Dervente utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,50 g/kg, kod lica S.D. iz Broda je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,92 g/kg i lice S.V. sa područja opštine Derventa, koje je prethodno sa biciklom na motorni pogon učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi na području opštine Derventa, a kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 52 g/kg, saopšteno je iz PU Doboj.

Nakon prestanka razloga za zadržavanje navedena lica će biti puštena na slobodu i protiv istih će biti preduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here