Politika Opšti izbori 2018 Centralna tribina SNSD-a u ponedjeljak: Dodik i Cvijanovićka na početku kampanje u...

Centralna tribina SNSD-a u ponedjeljak: Dodik i Cvijanovićka na početku kampanje u Derventi

0

Izborni miting Saveza nezavisnih socijaldemokrata održaće se u ponedjeljak, 10. septembra, u Sportsko-kulturnom centru (Sportska dvorana) od 19.30 časova.

OO SNSD Derventa poziva sve pristalice i simpatizere stranke da svojim prisustvom daju podršku kandidatima stranke na predstojećim Opštim izborima 2018.

Derventa će tako, praktično odmah poslije Banjaluke i Laktaša imati priliku da ugosti rukovodstvo naše stranke predvođeno predsjednikom Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović. Oni će na najbolji način pojasniti u koje razvojne projekte će Derventa biti uključena u najskorijem periodu i kako će naš grad nastaviti u kontinuitetu da se razvija, saopšteno je iz SNSD-a.

Rukovodstvo ove stranke ne sumnja da će SNSD u Derventi i Izbornoj jedinici 4 odnijeti pobjedu na svim nivoima i tako doprinijeti pobjedama Milorada Dodika za člana predsjedništva BiH i Željke Cvijanović za predsjednika Republike Srpske.

Podsjećamo, kandidati SNSD-a iz Dervente za narodne poslanike su nosilac liste za IJ4 Igor Žunić, potom Vesna Jungić i Radovan Pazurević, dok je kandidat za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Maja Pjeranović.

Izbori će se održati u nedjelju, 7. oktobra.

Derventa Cafe – Izborna kampanja 2018

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here