Politika Opšti izbori 2018 Centralna tribina SNSD-a u ponedjeljak: Dodik i Cvijanovićka na početku kampanje u...

Centralna tribina SNSD-a u ponedjeljak: Dodik i Cvijanovićka na početku kampanje u Derventi

0

Izborni miting Saveza nezavisnih socijaldemokrata održaće se u ponedjeljak, 10. septembra, u Sportsko-kulturnom centru (Sportska dvorana) od 19.30 časova.

OO SNSD Derventa poziva sve pristalice i simpatizere stranke da svojim prisustvom daju podršku kandidatima stranke na predstojećim Opštim izborima 2018.

Derventa će tako, praktično odmah poslije Banjaluke i Laktaša imati priliku da ugosti rukovodstvo naše stranke predvođeno predsjednikom Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović. Oni će na najbolji način pojasniti u koje razvojne projekte će Derventa biti uključena u najskorijem periodu i kako će naš grad nastaviti u kontinuitetu da se razvija, saopšteno je iz SNSD-a.

Rukovodstvo ove stranke ne sumnja da će SNSD u Derventi i Izbornoj jedinici 4 odnijeti pobjedu na svim nivoima i tako doprinijeti pobjedama Milorada Dodika za člana predsjedništva BiH i Željke Cvijanović za predsjednika Republike Srpske.

Podsjećamo, kandidati SNSD-a iz Dervente za narodne poslanike su nosilac liste za IJ4 Igor Žunić, potom Vesna Jungić i Radovan Pazurević, dok je kandidat za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Maja Pjeranović.

Izbori će se održati u nedjelju, 7. oktobra.

Derventa Cafe – Izborna kampanja 2018

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here