Vijesti Hronika Trojica Dervenćana u Brodu ukrala – kravu

Trojica Dervenćana u Brodu ukrala – kravu

0

Policijski službenici Policijske stanice Brod 17.05.2017. godine lišili su slobode D.T., a policijski službenici Policijske stanice Derventa lišili su slobode P.S. i A.S., svi sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Krađa“.

Nakon što je oštećeni M.C. prijavio da mu je otuđena jedna krava sa njive u mjestu Gornja Barica, opština Brod, policijski službenici Policijske stanice Brod izašli su na lice mjesta gdje su zatekli D.T., za kojeg je kriminalističkom obradom utvrđeno da se sa P.S. i A.S. dovezao putničkim vozilom te da je D.T. otuđio kravu i svezao je za drvo u obližnjoj šumi.

Nakon što je oštećeni zajedno sa rodbinom i mještanima otišao u potragu, u blizini njive zatekli su D.T., dok su se druga dva izvršioca vozilom udaljili u nepoznatom pravcu.

Otuđena krava pronađena je u jutarnjim časovima 18.05.2017. godine u obližnjoj šumi i vraćena je vlasniku. Nad navedenim licima je izvršena kriminalistička obrada. Po dokumentovanju protiv D.T., A.S. i P.S. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Krađa“.

PU Doboj

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here