Vijesti Hronika Trojica Dervenćana u Brodu ukrala – kravu

Trojica Dervenćana u Brodu ukrala – kravu

0

Policijski službenici Policijske stanice Brod 17.05.2017. godine lišili su slobode D.T., a policijski službenici Policijske stanice Derventa lišili su slobode P.S. i A.S., svi sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Krađa“.

Nakon što je oštećeni M.C. prijavio da mu je otuđena jedna krava sa njive u mjestu Gornja Barica, opština Brod, policijski službenici Policijske stanice Brod izašli su na lice mjesta gdje su zatekli D.T., za kojeg je kriminalističkom obradom utvrđeno da se sa P.S. i A.S. dovezao putničkim vozilom te da je D.T. otuđio kravu i svezao je za drvo u obližnjoj šumi.

Nakon što je oštećeni zajedno sa rodbinom i mještanima otišao u potragu, u blizini njive zatekli su D.T., dok su se druga dva izvršioca vozilom udaljili u nepoznatom pravcu.

Otuđena krava pronađena je u jutarnjim časovima 18.05.2017. godine u obližnjoj šumi i vraćena je vlasniku. Nad navedenim licima je izvršena kriminalistička obrada. Po dokumentovanju protiv D.T., A.S. i P.S. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Krađa“.

PU Doboj

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here