Vijesti Društvo U akciji Saveza za rijetke bolesti Republike Srpske učestvovali i Dervenćani

U akciji Saveza za rijetke bolesti Republike Srpske učestvovali i Dervenćani

0

U humanitarnoj akciji Saveza za rijetke bolesti Republike Srpske organizovanoj u oktobru za pomoć oboljelim na mehaničkoj ventilaciji i oboljelim od bulozne epidermolize prikupljeno je 16.778,72 maraka.

Od tog broja 12.334,72 KM je prikupljeno putem poziva na humanitarni broj 1402, 2.000 KM je donirala Addiko banka, a 2.444 KM uplatama fizičkih i pravnih lica na račun Saveza.

Zahvaljujemo se društveno odgovornim kompanijama koje su podržale našu akciju Addiko banci, Satworku, Inox Metal Centar doo Banja Luka i Code Arhitekt sp Derventa. Zahvaljujemo se svima vama koji ste nam vjerovali, pomogli i širili s nama svijest o ovim teškim bolestima i izazovima s kojim se ove porodice svakodnevno susreću i svima koji su na bilo koji način dali doprinos ovoj humanitarnoj akciji, saopštili su iz Saveza.

Svojim pozivima doprinos su dali i naši broji sugrađani.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here