Vijesti Najave i obavještenja U četvrtak bez električne energije nekoliko naselja

U četvrtak bez električne energije nekoliko naselja

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u etvrtak (16. marta) doći do zastoja u isporuci električne energije u nekoliko naselja.

U periodu od 9 do 17 časova do prekida u isporuci električne energije će doći na lokacijama Babino Brdo, Bijelo Brdo, Dubočac, Pjetlovac i Trstenici.

Prekidi se odnose na potrošae koji se napajaju sa trafo-područja Babino Brdo, Raščići, Bijelo Brdo, Dubočac, Pjevalovac 1, Trstenci – Kladari, Trstenci – Kamenovac, Trstenci 2, Trstenci – Grabici, Trstenci – Škola, Trstenci – Lužani, Bijelo Brdo – Sedlići, Bijelo Brdo-Vakuf, Pjevalovac 2 – Lugonjići i Bijelo Brdo – Garići.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here