Vijesti Najave i obavještenja U četvrtak humanitarni koncert “Srcem za Milana”

U četvrtak humanitarni koncert “Srcem za Milana”

0

U četvrtak (30. marta) će se u Sportskoj dvorani u Derventi održati humanitarni koncert za Milana Stajića, pod nazovom “Srcem za Milana”,jedan u nizu koji se organizuju za pjevača i svirača izvorne muzike Milana Stajića, oboljelog od tumora malog mozga.

Na koncertu će nastupiti Zlatne žice, Braća Geljić, Baščovani, Boemi, Braća Vidović, Plehanski odjeci, Ozrenski vez, Zov zavičaja, Bistro vrelo, Mačak i Đokica, Kiki i Matej, Štrbački zvuci, Zvuci rodnog kraja, Stole i djevojačke uspomene, Braća Lazić, Braća Žilarević, Krnjinski zvuci, Božur, Raspjevani Sočkovljani, Joka i Pero, Ćurak i Jurica i mnoge druge izvorne grupe.

Početak koncerta je predviđen za 19 časova, a cijena ulaznice je 5 maraka.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here