Vijesti Najave i obavještenja U četvrtak zastoji u Agićima i Miškovcima

U četvrtak zastoji u Agićima i Miškovcima

0

Iz Eletro Doboja – TJ Derventa obavještavaju korisnike električne energije da će u četvrtak, 20. januara, doći do zastoja u isporuci električne energije.

Zbog planiranih radove na reviziji trafo-stanica bez električne energije u periodu od 8 do 10 časova ostaće korisnici koji se napajaju sa TS Agići – Škola (dio naselja Agići od škole u Agićima do skretanja za Orljak), od 10.30 do 12.30 časova korisnici koji se napajaju sa TS Miškovci 1 (dio naselja Miškovci od skretanja za Orljak do „Jaguara“), a u vremenu od 13 do 15 časova korisnici koji se napajaju sa TS Miškovci 5 – Vlajići (dio naselja Miškovci od „Jaguara“ do škole u Miškovcima).

Ukoliko se planirani radovi završe prije predviđenog roka vrijeme trajanja zastoja biće kraće od planiranog, saopšteno je iz Elektro Doboja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here