Vijesti Društvo U Derventi i okolini: Od danas pojačana kontrola brzine vozila radarskim sistemom...

U Derventi i okolini: Od danas pojačana kontrola brzine vozila radarskim sistemom “Dual”

0

Policijska uprava Doboj obavještava vozače motornih vozila da će se na putevima koji su u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Doboj od danas do kraja juna vršiti pojačana kontrola brzine kretanja vozila radarskim sistemom „Dual“.

Ovaj sistem radarske kontrole podrazumijeva evidentiranje brzine bez zaustavljanja vozila i prisustva policijskih službenika. Uređaj istovremeno registruje više vozila u prekršaju na obje saobraćajne trake i omogućava kontrolu različitih ograničenja za različite kategorije vozila, a posjeduje i memoriju na koju policijski službenik ne može da utiče, čime se eliminiše mogućnost korupcije.

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito ona koja se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, te da ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here