Vijesti Hronika U Derventi provedena akcija kontrole ispravnosti vozila i vožnje pod uticajem opijata

U Derventi provedena akcija kontrole ispravnosti vozila i vožnje pod uticajem opijata

0

Službenici Policijske stanice Derventa tokom su tokom noći sa petka na subotu proveli lokalnu akciju usmjerenu na kontrolu tehničke ispravnosti vozila, nepropisnog zatamnjivanja staklenih površina na motornim vozilima, te  kontrolu vozača na opijate.

Ovom prilikom kontrolisana su ukupno 33 učesnika u saobraćaju.

– Od tog broja su 32 vozača podvrgnuta alkotestiranju prilikom čega je kod četiri vozača utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, a zbog uočenih prekšaja u vezi nepropisnog postavljanja tamnih folija na staklima vozila ukupno je sankcionisano 12 vozača. Tri vozača su odbila da se podvgrnu testiranju na prisustvo opojnih droga i isti su sankcionisani, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Zbog ostalih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH sankcionisano je sedam lica.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here