Vijesti Sport U Derventu stiže MTS 3×3 Streetball Tour i Arena Sport!

U Derventu stiže MTS 3×3 Streetball Tour i Arena Sport!

0

Turniri u uličnoj košarci u Derventi se održavaju duže od dvije decenije, a ove godine, pored turnira “Nikšićko 3×3 lige Republike Srpske”, naš grad biće domaćin i turnir u okviru MTS 3×3 Streetball Tour i biti uživo prenošen na Arena Sportu.

Od 2002. do 2019. godine turnir se održavao u centru grada, na platou Trga oslobođenja i na terenima OŠ “Nikola Tesla”, da bi od 2019. turnir preselili na plato ispred Hiper Kort Derventa.

Ove godine ulazimo u najambiciozniji projekat i odlučili smo da pokrenemo organizaciju na novom mjestu, novom terminu i novim sadržajima. 3×3 Derventa turnir će postati basket festival u kome će se, pored dosadašnjih turnira u omladinskim kategorijama i turnira u okviru “Nikšićko 3×3 Republika Srpske lige”, od ove godine održavati i turnir u okviru MTS 3×3 Streetball Tour u kome učestvuje 5 država, 10 gradova i koje će po prvi put na ovim prostorima biti uživo prenos na najgledanijoj sportskoj televiziji Arena Sport, kaže Aleksandar Bogosavac iz organizacije “3×3 Pro tour”.

Datum održavanja oba turnira biće od 10. do 15. jula, a lokacija održavanja će biti u srcu grada na Trgu pravoslavlja.

Svih ovih godina trudili smo da naša organizacija i naš basket tim predstavlja naš grad u najljepšem mogućem svjetlu. Ovo što sada radimo je trenutno kruna našeg grada i sa sigurnošću možemo reći da Derventu očekuje najveći sportski događaj u istoriji ovog grada, ističe Bogosavac.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here