Vijesti Najave i obavještenja U februaru dva humanitarna koncerta za Triviće

U februaru dva humanitarna koncerta za Triviće

0

U restoranu “Lovac” će 8. februara sa početkom u 19 časova biti upriličen humanitarni koncert za porodicu Trivić na kome će nastupiti grupa “A što ne bi moglo”, dok će 25. februara u salonu “Kršić” u Osinji održati humanitarno veče izvorne muzike.

Branka Trivić, supruga i majka dva dječaka iz Dervente ponovo se bori sa opakom bolešću, karcinomom limfnih čvorova, te se ponovo nalazi na UKC-u u Banjaluci na terapijama jer joj se karcinom vratio u još agresivnijem obliku.

Njen sin Igor ima dijagnostifikovanu distrofiju mišića i očekuje se odobrenje Fonda zdravstvene zaštite kako bi se nabavio što prije lijek Translarna koji može zaustaviti napredovanje bolesti dok je igor još pokretan, tako da je vremena sve manje.

Svi koji su u mogućnosti donacije mogu uplatiti putem platformi i na račune koje možete pronaći OVDJE.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here