Vijesti Magazin U Gatarićevim “Multishopovima” pronaći ćete bogat asortiman – FOTO

U Gatarićevim “Multishopovima” pronaći ćete bogat asortiman – FOTO

0

Grupacija „Gatarić“ lider je u proizvodnji i distribuciji kancelarijskog i školskog materijala i opreme u Bosni i Hercegovini već 25 godina. Za to vrijeme derventsko preduzeće je svoje poslovanje proširilo na sve zemlje u okruženju i to na Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru, te pokrenulo izvoz u 20 zemalja Evrope.

Jedno prepoznatljivih obilježja grupacije svakako su “Multishop” radnje, idealne kombinacije maloprodajnih i veleprodajnih objekata. Prvi je otvoren u središtu preduzeća u Derventi, da bi potom linija poslovnica bila proširena na dvije u Banjaluci i jednu u Istočnom Sarajevu.

U našim “Multishop-ovima” kupci će naći široku ponudu torbi i ruksaka za školarce, predškolarce i studente, kao i kompletni kancelarijskog i školskog materijala, multimedijalne i računarske periferije, putno modnih dodataka, promotivnih materijala, dekorativnih i “party” artikala, igračaka, čestitki i vrećica će sigurno zadovoljiti potrebe mnogih mušterija, kažu u preduzeću.

Svojim klijentima i potencijalnim partnerima široki asortiman predstavljaju na nekoliko dobro posjećenih godišnjih prezentacija na kojima posebno ističu sezonske promotivne artikle.

Preduzeće je osnivač i nekoliko provjerenih brendova poput torbi, ruksaka i modnih dodataka “Spirit”, školskog pribora “KeyRoad” i kancelarijske opreme “TipTop office”. Tu su još i multimedijalni artikli “Havit”, kao i kvalitetni proizvodi italijanskog brenda “Roncato”.

“Multishop” u Derventi:

“Multishop” u Istočnom Sarajevu:

“Multishop” u Banjaluci:

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code