Vijesti Hronika U istom danu izvršena provala u dvije trgovine

U istom danu izvršena provala u dvije trgovine

0

U mjestu Velika Sočanica, opština Derventa, 07.02.2013. godine, izvršena je provala u objekat STR „Jelena“, odakle je otuđeno kućište računara, razne vrste cigareta i sokova, te novac u iznosu od 1.300,00 KM.

AmblemMUP-a

Uviđajem je utvrđeno da je provala izvršena nasilnim otvaranjem ulaznih vrata, uz prethodno onesposobljavanje sigurnosne kamere. U toku je operativini rad na pronalasku izvršiocaili izvršilaca navedenog KD teške krađe.

U mjestu Cerani, opština Derventa, 07.02.2013. godine, izvršena je provala u objekat STR „Novo-prom“, odakle su otuđene razne vrste cigareta i novac u iznosu od 1.100,00 KM.

Uviđajem je utvrđeno da je provala izvršena nasilnim otvaranjem ulaznih vrata, uz prethodno onesposobljavanje sigurnosne kamere. U toku je operativini rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog KD teške krađe.

CJB Doboj

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here