Vijesti Hronika U istom danu izvršena provala u dvije trgovine

U istom danu izvršena provala u dvije trgovine

0

U mjestu Velika Sočanica, opština Derventa, 07.02.2013. godine, izvršena je provala u objekat STR „Jelena“, odakle je otuđeno kućište računara, razne vrste cigareta i sokova, te novac u iznosu od 1.300,00 KM.

AmblemMUP-a

Uviđajem je utvrđeno da je provala izvršena nasilnim otvaranjem ulaznih vrata, uz prethodno onesposobljavanje sigurnosne kamere. U toku je operativini rad na pronalasku izvršiocaili izvršilaca navedenog KD teške krađe.

U mjestu Cerani, opština Derventa, 07.02.2013. godine, izvršena je provala u objekat STR „Novo-prom“, odakle su otuđene razne vrste cigareta i novac u iznosu od 1.100,00 KM.

Uviđajem je utvrđeno da je provala izvršena nasilnim otvaranjem ulaznih vrata, uz prethodno onesposobljavanje sigurnosne kamere. U toku je operativini rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog KD teške krađe.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here