Vijesti Hronika U Miškovcima izgorela farma koka nosilja – VIDEO

U Miškovcima izgorela farma koka nosilja – VIDEO

0

U Miškovcima kod Dervente, u srijedu naveče je izbio požar na objektu za uzgoj koka nosilja, gdje je osim krovne konstrukcije i unutrašnjosti objekta, u plamenu izgorelo i 5920 koka nosilja i 380 pijetlova.

U Miskovcima izgorela farma koka nosilja

Prema riječima Desimira Živanića, vlasnika preduzeća “Živanić DS” Smrtići, u čijem vlasništvu je i izgoreli objekat nastala šteta u požaru je oko 670.000 KM. Živanić je bivši odbornik u Skupštini opštine Prnjavor, a požar je izbio na prvi dan Krsne slave, Aranđelovdan.

– Za dva sata sve je izgorelo u plamenu. Vatra je izbila između ulaza i brojila u objektu, zahvatila je donji dio lima i krovnu konstrukciju. Objekat nije bio osiguran – izjavio je Desimir Živanić za Posavske novosti.

U vrijeme požara, koji je Policijskoj stanici Derventa prijavljen oko 19,00 časova, nalazio se jedan zaposleni radnik koji je prvo primjetio pucketanje i iskrenje na glavnom dovodnom eletrokablu. Prisutni očevidci kažu da se vatra širila veoma brzo.

Intervenisali su i vatrogasci iz Dervente i Prnjavora, ali je vatra nadjačala ljudske napore. I nakon 12 časova u unutrašnjosti objekta je tinjala vatra.

Uviđaj je izvršio protivpožarni inspektor CJB Doboj i pripadnici Policijske stanice Derventa, nakon čeka prestoji raščišćavanje ruševina i uklanjanje ostataka životinja.

Posavske novosti

Video prilog TV Kanal3:

http://www.youtube.com/watch?v=S5xr7DpfnE4

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here