Vijesti Najave i obavještenja U nedjelju 14. Poljoprivredna manifestacija u Velikoj Sočanici

U nedjelju 14. Poljoprivredna manifestacija u Velikoj Sočanici

0

Udruženje poljoprivrednih proizvođača “Lan” iz Velike Sočanice organizuje 14. Poljoprivrednu manifestaciju „Sočanica 2019“ na kojoj će biti proglašeni najuspješniji poljoprivredni proizvođači naše opštine.

Pored toga, pripremljen je bogat program koji uključuje neke od tradicionalnih seoskih narodnih takmičenja, kao i nastup izvornih grupa.

Program – nedelja, 25. avgust

Do 9 sati – Okupljanje takmičara koji će učestvovati u sljedećim disciplinama: navlačenje konopcom, navlačenje štapom, guranje kladom, bacanje kamena, trčanje u vreći, ispijanje piva i mnogim drugim disciplinama.


9 – 14 sati
– Prvi dio takmičenja

14 sati – obraćanje načelnika opštine gospodina Milorada Simića, potom kulturno umjetnički program, dodjeljivanje diploma najuspješnim poljoprivrednim proizvodjačima sa područija opštine Derventa

15 – 18 sati – Drugi dio takmičenja.

18 – 20 sati – Proglašenje pobjednika iz takmičarskog dijela, uručivanje nagrada

20 sati – Zatvaranje trodnevne Poljoprivredne manifestacije  i narodno veselje uz izvornu muziku.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here