Vijesti Sport U nedjelju trke motokrosera i kvadova

U nedjelju trke motokrosera i kvadova

1

Moto-kros trka “Derventa 2024“, koja će se održati u nedjelju na Moto-kros izletištu “Derventa”, po šesti put će okupiti moto-krosere iz regije, a po prvi put i vozače kvadova.

Klub „Miron-moto“ poziva gledaoce da prisustvuju trkama, te obavještava takmičare da su prijave moguće već od osam časova, a od 9.30 i treninzi. Prve trke su zakazane za 11 časova.

Vozači će se, pored trke kvadova, takmičiti u klasama MX50, MX65, MX85, MXA, MXV, MX1, MX2.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Moze li se ista pametno, savremeno, moderno, ekoloski, umjetnicki, evropski, aktuelno, u trendu sa svijetom, edukativno, ……., oganizovati u Derventi? Motokroseri, quadovi, štraparijada, krsne slave i popovi svugdje prisutni, najgori jeftini filmovi, srbijanske pevaljke, psi po ulicama, rupe u asfaltu, odvratna muzika na radiju, …….., gdje to sve vodi?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here