Vijesti Najave i obavještenja U novoj godini na novoj adresi: Fitnes centar “Fit X” sezonu nastavlja...

U novoj godini na novoj adresi: Fitnes centar “Fit X” sezonu nastavlja u najvećim prostorijama za treniranje u gradu

0

Nakon nešto duže pauze zbog prelaska u nove prostorije, od srijede (29. januara), sa radom počinje Fitnes centar “Fit X”. Popularni fitnes centar od sada će se nalaziti u Ulici 1. maja br. 114, odnosno u zgradi između marketa “Đurić” i “Goldi”, kod skretnice za Čardak.

Radovi na uređenju najvećeg fitnes prostora u gradu, površine od čak 300 kvadrata, konačno su pri kraju pa će više od stotinu polaznika i polaznica nastaviti sa svojim zdravim navikama.

Krenućemo sa četiri ženske i jednom muškom grupom. Svi zainteresovani dodatne informacije mogu se dobiti pomoću naših profila na društvenim mrežama ili dolaskom za vrijeme treninga. Ženske grupe treniraće ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9:30, 19:15, te 20:15, kao i utorkom, četvtkom i subotom od 19 časova. Muška grupa treniraće ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 časova. Krećemo sa laganim treninzima u svim grupama, a uskoro ćemo početi i sa formiranjem novih grupa, naglašava trener Aleksandar Jeličić.

On dodaje da će zvanično otvaranje fitnes centra, te predstavljanje novih sistema treninga, kao i ostalih zanimljivih noviteta koje pruža novi fitnes centar biti predstavljeni za desetak dana.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here