Vijesti Najave i obavještenja U novoj godini na novoj adresi: Fitnes centar “Fit X” sezonu nastavlja...

U novoj godini na novoj adresi: Fitnes centar “Fit X” sezonu nastavlja u najvećim prostorijama za treniranje u gradu

0

Nakon nešto duže pauze zbog prelaska u nove prostorije, od srijede (29. januara), sa radom počinje Fitnes centar “Fit X”. Popularni fitnes centar od sada će se nalaziti u Ulici 1. maja br. 114, odnosno u zgradi između marketa “Đurić” i “Goldi”, kod skretnice za Čardak.

Radovi na uređenju najvećeg fitnes prostora u gradu, površine od čak 300 kvadrata, konačno su pri kraju pa će više od stotinu polaznika i polaznica nastaviti sa svojim zdravim navikama.

Krenućemo sa četiri ženske i jednom muškom grupom. Svi zainteresovani dodatne informacije mogu se dobiti pomoću naših profila na društvenim mrežama ili dolaskom za vrijeme treninga. Ženske grupe treniraće ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9:30, 19:15, te 20:15, kao i utorkom, četvtkom i subotom od 19 časova. Muška grupa treniraće ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 časova. Krećemo sa laganim treninzima u svim grupama, a uskoro ćemo početi i sa formiranjem novih grupa, naglašava trener Aleksandar Jeličić.

On dodaje da će zvanično otvaranje fitnes centra, te predstavljanje novih sistema treninga, kao i ostalih zanimljivih noviteta koje pruža novi fitnes centar biti predstavljeni za desetak dana.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here