Vijesti Društvo U okviru akcije “Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima” besplatno pregledano 25 vozila

U okviru akcije “Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima” besplatno pregledano 25 vozila

0

Službenici Policijske stanice Derventa i Auto-moto saveza Republike Srpske proveli su danas preventivnu akciju pod nazivom „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima“ u cilju blagovremene pripreme vozila za učešće u saobraćaju u zimskim uslovima vožnje.

U Ulici Svetog Save u Derventi kontrolisano je 25 vozača.

AMS Republike Srpske izvršio je preventivni pregled pneumatika, rashladne i kočione tečnosti, te ispravnosti i podešenosti farova za vožnju. Ovom prilikom vozačima je dijeljen i promotivni materijal sa ciljem što bolje edukacije vozača i bolje pripreme vozila za vožnju u zimskim uslovima, saopšteno je iz Policijske uprave Derventa.

Apelujemo na vozače da radi lične bezbjednosti i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju, pored zakonske obaveze u pogledu posjedovanja i korištenja zimske opreme, u saobraćaju učestvuju sa tehnički ispravnim vozilom te da poštuju saobraćajna pravila i propise, podsjećaju iz PU Doboj.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here