Vijesti Kultura i obrazovanje U okviru NTC radionice učili i vaspitači i mališani – FOTO

U okviru NTC radionice učili i vaspitači i mališani – FOTO

0

U vrtiću Trol juče je, podovom Međunarodnog dana djeteta, održana edukacija 19 vaspitača za predškolace ove ustanove na kojem su oni usvajali znanja iz NTC programa a potom ih prenosili mališanima ove predškolske ustanove.

NTC sistem učenja osnovao je dr Ranko Rajović, a već treću godinu u Derventi se organizuju radionice za djecu pod vođstvom licenciranog NTC vaspitača Emanuele Božić, a uz pomoć NTC asistenata Sanje Tominčić i Brankice Kuzmanović koje su i našim mališanima ovom prilikom pružile zadovoljstvo učesca u novom načinu učenja, saopšteno je iz Trola.

Malisani su učili o Meksiku, uz animacije i ilustracije predviđene NTC programom. U decembru se očekuje još jedan seminar NTC sistema učenja za vaspitače.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here