Vijesti Kultura i obrazovanje U okviru NTC radionice učili i vaspitači i mališani – FOTO

U okviru NTC radionice učili i vaspitači i mališani – FOTO

0

U vrtiću Trol juče je, podovom Međunarodnog dana djeteta, održana edukacija 19 vaspitača za predškolace ove ustanove na kojem su oni usvajali znanja iz NTC programa a potom ih prenosili mališanima ove predškolske ustanove.

NTC sistem učenja osnovao je dr Ranko Rajović, a već treću godinu u Derventi se organizuju radionice za djecu pod vođstvom licenciranog NTC vaspitača Emanuele Božić, a uz pomoć NTC asistenata Sanje Tominčić i Brankice Kuzmanović koje su i našim mališanima ovom prilikom pružile zadovoljstvo učesca u novom načinu učenja, saopšteno je iz Trola.

Malisani su učili o Meksiku, uz animacije i ilustracije predviđene NTC programom. U decembru se očekuje još jedan seminar NTC sistema učenja za vaspitače.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here