Vijesti Kultura i obrazovanje U OŠ „19. april“ održan Dan učeničkih postignuća – FOTO

U OŠ „19. april“ održan Dan učeničkih postignuća – FOTO

0

Bogatim programom kojeg su pripremili učenici i nastavnici Osnovne škole „19. april“ danas je obilježen završetak školske godine.

Bila je to prilika da se podsjete svih uspjeha, kako samih učenika, tako i ove obrazovne ustanove.

Puno je razloga za zadovoljstvo danas, od učeničkih dostignuća, preko učešća na različitim manifestacijama i programima, pa do izgradnje učionice na otvorenom i uređenja objekta škole, istakla je direktorica Elvira Miljić.

Ispred lokalne zajednice, učenike je pozdravio vd načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Dragan Pajić, koji im je zaželio mnogo sreće u nastavku obrazovanja.

Svečanost su uveličali i učenici sa kosova i Metohije koji u Derventi  borave u okviru akcije „Spojimo srpsku djecu sa Kosova i Metohije i Republike Srpske“, a po završetku programa održane su i učeničke igre u tradicionalnim sportovima.

Inače, osnovne škole „19. april“ i „Dositej Obradović“ iz Parteša će se pobratimiti.

Učenik generacije OŠ 19. april je Marija Sibinčić, ujedno i dobitnica Vukove diplome. Vukovu diplomu dobile su i Nikolina Kršić, Irina Rakita, Maja Davogić, Sonja Terzić i Milica Radoja, ujedno i dobitnica posebne diplome za 1. mjesto na republičkom takmičenju u bacanju kugle za osnovce.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here