Vijesti Kultura i obrazovanje U Osinji održano Opštinsko takmičenje u atletici – FOTO

U Osinji održano Opštinsko takmičenje u atletici – FOTO

0

Krajem prošle sedmice OŠ “Đorđo Panzalović” iz Osinje bila je domaćin Opštinskog takmičenja u nekoliko disciplina atletike.

U trci na 100 metara za djevojčice najbrža je bila Marija Simić (OŠ “Đorđo Panzalović”), drugoplasirana Ema Vuković (OŠ “Nikola Tesla”), dok je treće mjesto pripalo Nikolini Adžić (OŠ “Đorđo Panzalović”).

U istoj disciplini među dječacima najbrži je bio Luka Škorić (OŠ “19. april), drugo mjesto pripalo je Danilu Ignjiću (OS “Nikola Tesla”), a treće Borisu Radanoviću (OŠ “Đorđo Panzalović”).

U trci na 600 metara za djevojčice slavila je Andrea Milutinović (OŠ “Todor Dokić”), drugo mjesto osvojila je Dijana Simikić (OŠ “Đorđo Panzalović), a teće Manuela Tošić (OŠ “Todor Dokić”).

U trci na 800 metara među dječacima prvoplasirani je bio Stefan Savić (OŠ “19. april”), drugoplasirani Luka Ignjić (OŠ “Nikola Tesla”), a trećeplasirani Aleksandar Đekanović (OŠ “Đorđo Panzalović”.

U bacanju kugle za djevojčice najuspješnija je bila Darija Radišković (OŠ “Todor Dokić”), iza koje su se plasirale Ema Vuković (OŠ “N. Tesla”) i Majana Nedinić (OŠ “19. april”). U ovoj discipline među dječacima najbolji je bio Nikolaj Stanić (OŠ “Đorđo Panzalović”, drugo mjesto osvojio je Milan Dimitrijević (OŠ “Đorđo Panzalović”, a treće Stefan Đukić (OŠ “N. Tesla”).

U skoku u dalj u konkurenciji djevojčica najuspješnija je bila Dragana Ćudić (OŠ Đorđo Panzalović), potom Nikolina Adžić (Oš “Đorđo Panzalović) i Violeta Kovacević (OŠ “Todor Dokić)”.
Među dječaci najviše je skočio Dejan Adžić, iza kojeg su se našli Jelenko Tadić i Boris Radanović, svi učenici (OŠ “Đorđo Panzalović”.

O provođenju takmičenja brinuli su se nastavnici Žiko Nović iz škole domaćina, Darko Panić iz OŠ “Nikola Tesla”, Boris Đurić iz OŠ “Todor Dokić”, te Milorad Bjelošević i Dalibor Ćeković iz OŠ “19. april”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here