Vijesti Društvo U Osinji otvoren lokalni put

U Osinji otvoren lokalni put

0

Derventa – U Osinji je otvorena nova dionica asfaltiranog puta koja spaja veliki dio naselja Osinje prema Klenovcu i Gornje Cerane prema Kalemčićima. U ovu dionicu puta od Jošića Bara u dva pravca uloženo je 120 hiljada maraka. Opština je  izdvojila 50.000 KM , 40.000 KM je donirano od Ministarstva  za poljoprivredu Vlade RS, dok su mještani učestvovali sa  30.000 KM.

U Osinji otvoren lokalni put

-Dinamika , koju smo zacrtali je da  u pet godina uradimo ukupno na različitim pravcima pet kilometra puta se ostvaruje i mi mislimo da ćemo sve ove , na radost ovih mještana,  poslove uraditi na vrijeme, rekao je Tomo Nagradić, načelnik Odjeljenja inspekcijskih poslova opštine Derventa.

Načelnik opštine Milorad Simić je rekao da nema napretka u selu , bez složnih ljudi i onih koji znaju šta treba i to nastoje da naprave.

Autor: Nenad Simić

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here