Vijesti Magazin U ovom autobusu sigurno se ne želite voziti – VIDEO

U ovom autobusu sigurno se ne želite voziti – VIDEO

2

Naš čitalac poslao nam je tragikomičnu snimku autobusa koji je prošao kroz našu opštinu prošle sedmice.

Na snimku se vidi autobus proizvođača “Setra” u izuzetno lošem stanju, čija su karoserija i podvozje u potpunoj suprotnosti sa zakonima fizike.

Nije vidljivo o čijem se vozilu radi niti poznato da li redovno saobraća na opštinskim linijama, ali je jasno da predstavlja opasnost za putnike i druge učesnike u saobraćaju.

Derventa Cafe

PODIJELI

2 KOMENTARI

  1. Jasno je da je autobus tehnički neispravan ali je još više zabrinjavajuće to što autor snimka koristi telefon i vrjeme za snimanje umjesto da pozove policiju, da se izvrši kontrola autobusa. To je nažalost realnost današnje omladine, koja u svemu vidi samo zabavu, a nije svjesna toga, da može takvo vozilo u saobraćaju nekoga koštati života.

    • Takođe se vide i tablice, pa bez problema možete vi prijaviti kome mislite da treba, da se nađe vlasnik vozila i utvrdi da li postoji problem.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here