Vijesti Društvo U park “9. januar” stigli prvi sadržaji i posjetioci – FOTO

U park “9. januar” stigli prvi sadržaji i posjetioci – FOTO

0

Ovih dana u park “9. januar” koji je u izgradnji stigli su prvi sadržaji, tačnije elementi za dječije igralište koje će biti dio ovog projekta koji je u izgradnji. 

Novo igralište već je privuklo i svoje prve posjetioce, uvjerili smo se danas na licu mjesta.

Ovaj značajni projekat finansira se zajedničkim sredstvima Vlade Republike Srpske i opštine Derventa u iznosima od 350.000, odnosno 115.000 maraka.

U prvoj fazi, koja se odnosi na parcelu od 5.000 kvadrata na kojoj se nekada nalazila Osnovna škola “Zdravko Čelar”, izgradiće se, pored dječijeg igrališta, ljetna koncertna bina, fontana, teretana na otvorenom, staze za šetnju i trg u obliku Republike Srpske na kojem će svaka opština Srpske imati mogućnost da zasadi svoje drvo.

>> Idejno rješenje parka “9. januar” pogledajte OVDJE.

Budući park će u narednim fazama pješačkim mostom preko Ukrine biti povezan sa Gradskim parkom.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here