Vijesti Najave i obavještenja I u petak veći broj naselja bez električne energije

I u petak veći broj naselja bez električne energije

0

elektro

Zbog planiranih radova na dijelu dalekovodnog srednjenaponskog voda „Derventa-Miškovci“ u petak (25. novembra), u vremenskom periodu od 09.00 do 14.00 časova, bez napajanja električnom energijom ostaju potrošači na područiju naselja Potočani, D. Kukavice, Osojci i Bišnja.

Takođe, zbog planiranih radova na dijelu dalekovodnog srednjenaponskog voda „Derventa-Brod“ istog dana u vremenskom periodu od 08.30 do 14.00 časova, bez napajanja električnom energijom ostaju potrošači na područiju naselja: B. Lužani, Žeravac i Višnjik.

Zbog istih radova doći će i do kratkotrajnih prekida napajanja kupaca sa područja Begluka, N. Lužana, Kostreša, Barice i Koraća u vremenu od 8:30 do 08:35 i od 14:00 do 14:05 časova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here