Vijesti Kultura i obrazovanje U petak promocija zbirke poezije Jasmine Radanović

U petak promocija zbirke poezije Jasmine Radanović

0
Jasmina Radanović

U Centru za kulturu Derventa, u petak, 13. maja, biće promovisana zbirka poezije “Dječija ljubav i mašta” Jasmine Radanović. 

Zbirka sadrži 60 pjesama, a prihod od prodaje knjiga ova učiteljica planira da iskoristi za izlet njenih đaka u Banjaluku.

Promocija knjige biće neobična po tome što će je voditi moji đaci, učenici četvrtog razreda. Potrudili smo se da svi budu zastupljeni, tako da će nekoliko njih voditi promociju, drugi će svirati, treći recitovati, a neki od njih će i glumiti, kaže Radanovićeva.

Knjiga “Dječija ljubav i mašta” je njena druga zbirka dječije poezije. Ranije je objavila zbirku poezije “Djetinjstvo u sjenci topole”, dok je sa Franjom Milošem izdala je knjigu “Ponos brigada” o Omladinskoj radnoj brigadi “Ivo Lola Ribar” iz Dervente.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here