Vijesti Najave i obavještenja U ponedeljak i utorak zastoji u isporuci električne energije

U ponedeljak i utorak zastoji u isporuci električne energije

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da su u ponedeljak, 05. septembra, u vremenu od 8 do 12 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u Pojezni, za korisnike koji se napajaju sa trafo-stanice Pilana Pećić 2.

Istog dana od 8 do 10 časova planirani su radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u ul. Kralja Petra 1 (zgrada Milenijum), koje se napajaju sa trafo-područja Mesar.

U utorak, 6. septembra, od 8. do 08.30 časova planirani su radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama Novo Naselje koje se napajaju sa trafo područja: Novo Naselje 2.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog, kažu u Elektro Doboju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here