Vijesti Najave i obavještenja U ponedjeljak i utorak zastoji u isporuci električne energije

U ponedjeljak i utorak zastoji u isporuci električne energije

0

Iz ZP „Elektro Doboj“ obavještavaju korisnike da će početkom naredne sedmice doći do zastoja u isporuci električne energije.

Zbog planiranih radova na dalekovodu Derventa – Kalenderovci (odcjep za Drijen), u ponedjeljak i utorak (27.09. i 28.09.) u vremenu od 9 do 15 časova, bez napajanja električnom energijom ostaju kupci u naseljima: Gornji Detlak i Drijen.

Zbog planiranih radova na ŽRTS Modran – Raskršće, u ponedjeljak (27.09.), u vremenu od 8 do 11 časova, bez napajanja električnom energijom ostaju kupci u naselju Modran.

Ukoliko se planirani radovi završe prije predviđenog roka vrijeme trajanja zastoja biće kraće od planiranog, napominju iz Elektro Doboja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here