Vijesti Najave i obavještenja U ponedjeljak i utorak zastoji u isporuci električne energije u dijelovima nekoliko...

U ponedjeljak i utorak zastoji u isporuci električne energije u dijelovima nekoliko naselja

0

Iz “ElektroDoboja” obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u ponedjeljak, 16. maja, doći do zastoja u isporuci električne energije.

U periodu od 8 do 14 časova planirani su radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa.

Tokom radova će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama Babino Brdo, Bijelo Brdo, Dubočac, Pjevalovac i Trstenici, koje se napajaju sa trafo-područja: Babino Brdo, Raščići, Bijelo Brdo, Dubočac, Pjevalovac 1, Trstenci – Kladari, Trstenci – Kamenovac, Trstenci 2, Trstenci – Grabici, Trstenci – Škola, Trstenci – Lužani, Bijelo Brdo – Sedlići, Bijelo Brdo-Vakuf, Pjevalovac 2 – Lugonjići, Bijelo Brdo – Garići, saopšteno je iz “ElektroDoboja”.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.

Molimo korisnike mreže da potrebe za električnom energijom i rad u periodu prekida napajanja prilagode predmetnom zastoju, kako bi izbjegli eventualna oštećenja opreme i štete u radnom procesu, za šta ne snosimo odgovornost, navode u saopštenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here