Vijesti Najave i obavještenja U ponedjeljak zastoji u isporuci električne energije u više naselja

U ponedjeljak zastoji u isporuci električne energije u više naselja

0

Iz Elektro Doboja – TJ Derventa obavještavaju da će u ponedjeljak, 29. novembra, doći do više kraćih zastoja u isporuci električne energije u nekoliko naselja.

Zbog izvođenja radova na izgradnji priključka za kupca koji se napaja sa TS 10/0,4 kV Markuljević, bez napajanja električnom energijom ostaju kupci u dijelu naselja Šišići, odnosno dijelu ul. 16. Krajiške (sa desne starane magistralnog puta Derventa – Prnjavor) u periodu od 9 do 11 časova.

Zbog iste vrste radova radova, u vremenu od 11 do 13 časova, bez napajanja električnom energijom ostaju kupci u dijelu naselja Gakovac (ul. Osinjske brigade, Krfska ulica i Kolubarska ulica), kao i kupci u dijelu naselja Bosanski Lužani u vremenu od 13 do 15 časova.

Ukoliko se planirani radovi završe prije predviđenog roka vrijeme trajanja zastoja biće kraće od planiranog.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here