Vijesti Hronika U požaru na prikolici izgorila živina

U požaru na prikolici izgorila živina

0

Jutros oko 5 časova pripadnici Profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice grada Derventa ugasili su požar na prikolici teretnog vozila u kome je izgorila živina.

Jedinica je po dojavi izašla i na licu mjesta u 4,50 časova pristupili gašenju požara koji je bio u potpunosti zahvatio prikolicu vozila koja je prevozila živinu.

Nakon uvidaja i obezbeđenja lica mjesta koje je sprovela Policijska stanica Derventa, pristupilo se saniranju mjesta događaja. Na licu mjesta pored pripadnika Policijske stanice Derventa su pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice i gradski veterinarski i komunalni inspektor gradske uprave Derventa, saopšteno je iz PVSJ Derventa.

Požar je po svemu sudeći izazvalo trenje pneumatika i prikolice.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here