Vijesti Privreda U srijedu otvaranje 16. Sajma privrede i turizma, predstaviće se više od...

U srijedu otvaranje 16. Sajma privrede i turizma, predstaviće se više od stotinu izlagača

0

Šesnaesti Sajam privrede i turizma održaće se u dervenstkom Sportskom centru u periodu od 24. do 26. avgusta, a privući će više od stotinu izlagača iz ovih oblasti.

U toku su posljednje pripreme za svečano otvaranje koje će biti upriličeno u srijedu (24. avgusta) od 17 časova kada posjetioce očekuje gastro – fest, besplatan roštilj i pivo, skokovi padobranaca, te zabavni dio i nastup muzičara i kulturno-umjetničkih društava.

Izlagači će i ove godine svoju šaroliku ponudu izlagati na više od 3.600 kvadrata izložbenog zatvorenog i otvorenog prostora. I ove godine pokrovitelji su Ministarstvo trgovine i turizma, Privredne komore Republike Srpske i Gradske uprave Derventa, a očekujemo i dolazak brojnih zvanica, kažu u Javnoj ustanovi Sportski centar.

Pozivaju sve zainteresovane izlagače da učestvuju u ovoj manifestaciji na kojoj se stvaraju nove poslovne veze uz dobro druženje, a posjetioce da se upoznaju sa sajamskim ponudama i cijenama.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here