Vijesti Najave i obavještenja U srijedu zastoji u gradskom i seoskom području

U srijedu zastoji u gradskom i seoskom području

0

U srijedu, 26. juna, doći će do zastoja u isporuci električne energije u dijelu gradskog područja i nekoliko sela.

Od 8 do 14 časova su planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u Željezničkoj, ulici Pilota Bore Novića i dio ulica Vukovarska i 1. maj, koje se napajaju sa trafo-područja: Strelište, Sim-Prom, Elektron, Robot (De).

Istog dana u periodu od 11:30 do 11:40 i u vremenu od 14:15 do 14:25 časova će doći do prekida u isporuci električne energije u Žeravcu, Višnjiku, Kostrešu, Bosanskim i Novim Lužanima.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog, kažu u ElektroDoboju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here