Vijesti Najave i obavještenja U srijedu zastoji u isporuci električne energije u više naselja

U srijedu zastoji u isporuci električne energije u više naselja

0

Iz Elektro Doboja – TJ Derventa obavještavaju kupce da će u srijedu, 19. januara, doći do zastoja u isporuci električne enerigije.

Zbog planiranih radova na zamjeni brojila kod korisnika koji se napajaju sa TS „Sajmište 1“ u periodu od 8 do 14 časova, bez napajanja električnom energijom ostaće korisnici u ulici Srpske vojske – SP 55, ulaz broj 3.

Istog dana, zbog planiranih radova na reviziji trafo-stanica bez napajanja električnom energjom ostaju u vremenu od 8 do 10 časova korisnici koji se nanapaju sa TS Kuljenovci – Mobis (dio naselja Kuljenovci), u vremenu od 10.30 do 12.30 časova korisnici koji se napajaju sa TS Agići (dio naselja Agići oko groblja u Agićima) i u vremenu od 13.00 do 15.00 časova korisnici koji se napajaju sa TS Derventski Lug – Ćebedžija (dio naselja Derventski Lug kod Agićke škole).

Ukoliko se planirani radovi završe prije predviđenog roka vrijeme trajanja zastoja biće kraće od planiranog.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here