Vijesti Kultura i obrazovanje U SŠC “Mihajlo Pupin” stigli novi računari i laptopovi

U SŠC “Mihajlo Pupin” stigli novi računari i laptopovi

0

Srednjoškolski centar “Mihajlo Pupin” bogatiji je, uz po lokalne zajednice, 17 laptopa, 16 računara i 7 procesora.

Ove godine investirano je u poboljšanje nastavnog procesa, odnosno svega onoga što dovodi do napredovanja u obrazovanju, naglažava direktor ove obrazovne ustanove Predrag Drinić.

Uspjeli smo ove godine da uz pomoć firme „Teksimp“ iz Zenice i derventskih firmi „Feromaster“, „Tim Elektrotehnik“ i „MB Motors“ završimo projekat osnivanja „Resursnog centra za mašinska zanimanja“ kao mjesta na kome će se obavljati nastava na savremenim CNC mašinama. To je veoma bitno u radu naše škole, rekao je Drinić, zahvalivši se načelniku opštine Miloradu Simiću, ministru prosvjete Nataliji Trivić na pruženoj podršci u realizaciji projekata i narodnom poslaniku Igoru Žuniću na koordinaciji između škole i nadležnih ministarstava.

Unazad par godina nastavljen je kontinuitetu investicija u okviru SŠC „Mihajlo Pupin“, pojasnio Drinić.

U ovoj godini smo završili rekonstrukciju fiskulturne sale i biblioteke u našoj školi. Moramo da naglasimo da biblioteka ima preko 20 hiljada knjiga i veoma je značajno što je izvršena rekonstrukcija tog objekta, navodi Drinić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here