Vijesti Najave i obavještenja U subotu predstavljanje nove knjige Vesne Teofilović

U subotu predstavljanje nove knjige Vesne Teofilović

0

Promocija knjige „Biram zdravlje“ Vesne Teofilović održaće se u subotu, 3. oktobra, u prostorijama Centra za kulturu u 18.00 časova.

Autor Vesna Teofilović je diplomirani pedagog, certifikovani psihološki savjetnik i autor knjige “Biram slobodu” i “Biram zdravlje”.

Piše na vrlo jednostavan način o raznim temama iz oblasti psihologije s ciljem da pomogne što većm broju ljudi da otkriju svoje potencijale na putu ličnog napretka u oblasti međuljudskih odnosa, porodice, karijere, zdravlja, kao i u željenim, ličnim promjenama pojedinca, navode organizatori.

Pored autora, u programu će učestvovati Nenad Simić, novinar i pjesnik, protojerej-stavrofor mr Željko Teofilović i ženska pjevačka grupa KUDM „Bosiljak“ Derventa.

Organizatori promocije su Srpski književni klub „Vihor“ i Centar za kulturu Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here