Vijesti Hronika U Tešnju pronađen automobil koji je otuđen u Derventi

U Tešnju pronađen automobil koji je otuđen u Derventi

0

U Derventi, 16/17.02.2013. godine, otuđeno je putničko vozilo marke „džeta“, koje je bilo parkirano u Ulici Veljke Milovanovića. Vozilo je pronađeno na području opštine Tešanj, FBiH, prilikom kontrole saobraćaja i legitimisanja vozača, koji je identifikovan kao S.M. sa područja Doboja.

AmblemMUP-a

Zbog osnova sumnje da je počinio KD teške krađe, navedeno lice je lišeno slobode i predato u nadležnost PS Derventa. Provjerom u bazi podataka utvrđeno je da je Osnovni sud Doboj raspisao potragu za S.M., a preduzetim drugim operativnim mjerama i radnjama utvrđeno je da postoji osnov sumnje da je isto lice počinilo više krivičnih djela teške krađe (otuđenje putničkih vzila) na području Dervente, Prnjavora i Banja Luke.

U toku je kriminalistička obrada nad navedenim licem i dokumentovanje krivičnih djela, nakon čega će Okružnom tužilaštvu Doboj biti proslijeđen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here