Vijesti Društvo U toku edukacija učenika o opasnostima od minsko-eksplozivnih sredstava

U toku edukacija učenika o opasnostima od minsko-eksplozivnih sredstava

0

Službenici Policijske stanice Derventa u osnovnim i srednjim školama na području opštine Derventa održavaju edukativna predavanja o postupanju u slučaju pronalaska odbačenog oružja i minsko eksplozivnih sredstava.

Cilj predavanja je da učenike upoznaju sa vrstama i izgledom minsko-eksplozivnih sredstava kako bi u slučaju njihovog eventualnog pronalaska ista mogli prepoznati, te adekvatno postupiti, saopšteno je iz PU Doboj.

Učenicima nastoje predočiti opasnosti koje mogu nastupiti usljed neadekvatnog i nestručnog postupanja u slučaju pronalaska odbačenog oružja i minsko eksplozivnih sredstava, a u cilju sprečavanja nastanaka neželjenih posljedica.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here