Vijesti Društvo U toku edukacija učenika o opasnostima od minsko-eksplozivnih sredstava

U toku edukacija učenika o opasnostima od minsko-eksplozivnih sredstava

0

Službenici Policijske stanice Derventa u osnovnim i srednjim školama na području opštine Derventa održavaju edukativna predavanja o postupanju u slučaju pronalaska odbačenog oružja i minsko eksplozivnih sredstava.

Cilj predavanja je da učenike upoznaju sa vrstama i izgledom minsko-eksplozivnih sredstava kako bi u slučaju njihovog eventualnog pronalaska ista mogli prepoznati, te adekvatno postupiti, saopšteno je iz PU Doboj.

Učenicima nastoje predočiti opasnosti koje mogu nastupiti usljed neadekvatnog i nestručnog postupanja u slučaju pronalaska odbačenog oružja i minsko eksplozivnih sredstava, a u cilju sprečavanja nastanaka neželjenih posljedica.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here