Vijesti Društvo U toku izgradnja porodične kuće za Miloša Davidovića – FOTO

U toku izgradnja porodične kuće za Miloša Davidovića – FOTO

1

Na porodičnom imanju Davidović u Crnči nedavno je otpočela izgradnja porodičnog doma za dječaka Miloša Davidovića. Podsjećamo, pobožni dječak trenutno živi sa gluvonjemom majkom i dedom u trošnoj neuslovnoj kućici, a njegov otac nedavno je stradao nakon prevrtanja traktorom.

U dosadašnjem toku akcije „Srcem za Miloša“ Dervenćani su prikupili oko 13.500 maraka, a pomenuta sredstva će biti utrošena za kupovinu građevinskog matrijala.

Koordinaciju nad akcijom preuzeo je Milanko Balešević, vlasnik firme MB Motors d.o.o, koja će o svom trošku financirati kompletne radove za izradu grube faze izgradnje kuće.

>> Upoznajte Miloša, malog dječaka velike vjere (opširnije OVDJE)

Besplatan mašinski iskop za temelj uradio je Veljko Marić, a firma „Beton plus“ iz Doboja donirala je beton za ploču. Javile su se i mnoge druge firme i ljudi koje žele da pomognu u realizaciji ovog projekta tako da je već sada obezbijeđena voda, struja, malterisanje, grijanje, glazure, stolarija, fasada, keramički radovi i dio namještaja. Ako dozvole vremenske prilike do kraja decembra bi kuća trebala da bude završena i useljiva.

Po završetku ove humanitarne akcije biće objavljen spisak svih firmi i donatora koji su učestvovali u ovoj akciji.

Novac za podršku ovoj akciji je isključivo moguće uplatiti na žiro račun Miloševe majke Biljane Davidović.

Uplate iz inostranstva:
Davidović Biljana (Miloševa majka)
Raiffeisen Bank DD Bosna&Herzegovina
Swift CODE: RZBABA2S
IBAN: BA391613000090845502
Uplate iz BiH:
Transakcijski račun: 1613000090845502

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here