Vijesti Društvo U toku projekat besplatne stručne pomoći djeci sa smetnjama u razvoju i...

U toku projekat besplatne stručne pomoći djeci sa smetnjama u razvoju i njihovim roditeljima

0

Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama i invalidnih lica „Sunce“, u saradnji sa JU Centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju „Budućnost“, realizuje projekat „Rani tretman za djecu sa smetnjama u razvoju sa područja Grada Derventa“ kojeg finansira Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

Projekat ima za cilj doprinijeti socijalnoj uključenosti djece sa smetnjama u razvoju kroz pružanje usluga rane intervencije za djecu uzrasta od 2 do 10 godina i njihove roditelje.

Ove usluge uključuju pružanje stručne pomoći djeci sa smetnjama u razvoju i njihovim roditeljima, a odnose se na tretmane logopeda, defektologa, edukatora-rehabilitatora, čiji će rad biti organizovan u prostorijama Centra „Budućnost“. Usluge će biti besplatne tokom trajanja projekta, te pozivamo zainteresovane roditelje djece uzrasta od 2 do 10 godina, koja imaju određene poteškoće ili zaostajanja u razvoju, da se prijave, saopšteno je iz udruženja “Sunce”.

Svi zainteresovani mogu se javiti na broj telefona 053/ 333–846 ili lično u prostorije udruženja „Sunce“ ili centra „Budućnost“ i da se informišu o mogućnostima uključivanja u projektne aktivnosti.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here