Vijesti Društvo U utorak 12. izdanje “Konferencije beba”, najljepšeg događaja u Derventi

U utorak 12. izdanje “Konferencije beba”, najljepšeg događaja u Derventi

0

 

Organizatori, Grad Derventa i Turistička organizacija, pozivaju roditelje beba rođenih u periodu od 28. juna 2021. do 28. juna 2022. godine da sa svojim bebama dođu na „Konferenciju beba“ u utorak u 18 časova na Trg oslobođenja.

Prijava beba počinje od 18 časova na štandu ispred Centra za kulturu, a potrebno je da roditelji ponesu rodni list bebe ili zdravstvenu knjižicu. Prijave su moguće i u prostorijama Turističke organizacije grada od 21. do 27. juna ili na adresu e-pošte [email protected], navode su iz Turističke organizacije.

Dodaju da je Grad Derventa i ove godine pripremio poklone za tročlano predsjedništvo beba, koje će činiti najmlađa, najstarija i beba sa najviše braće i sestara koje budu registrovane na konferenciji. Nagradu će dobiti i najbrža beba u puzanju.

Programom je predviđena promotivna šetnja beba i svih učesnika i zabavni program u kome će nastupiti mališani vrtića „Trol“, Patrolne šape, Klaun Trapavko i Lovac i zec, a mališane očekuje i oslikavanje lica. U slučaju loših vremenskih uslova „Konferencija beba“ će biti održana u Sportskom centru, kažu u Turističkoj organizaciji.

Inače, ova manifestacija se održava u čitavoj Republici Srpskoj pod organizatorskom palicom Ministarstva porodice, omladine i sporta i lokalnih uprava u cilju promovisanja porodice i porodičnih vrijednosti.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here