Vijesti Najave i obavještenja U utorak projekcija filma “Nečista krv” u Centru za kulturu

U utorak projekcija filma “Nečista krv” u Centru za kulturu

0

Ljubitelje filma u Derventi u utorak, 31. avgusta, očekuju projekcije novih bioskopskih hitova “Nečista krv – greh predaka” i sinhronizovanog animiranog filma “Neukrotivi Spirit”.

Film “Nečista krv – greh predaka” prati priču o Hadži Trifunu (Draganu Bjelogrliću), uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslijede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica.

Epska avantura “Neukrotivi Spirit” je sljedeće poglavlje u voljenoj priči koja stiže iz DrimVorks Animejšna. Ovo je priča o tvrdoglavoj djevojci koja žudi za mjestom kojem pripada, koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem – Neukrotivim Spiritom.

“Neukrotivi Spirit” je na repertoaru u 17 časova, film “Nečista krv” u 19 i 21 časova. Cijena ulaznice je 4 KM.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here