Vijesti Društvo U zaseoku Klenovac svečano otvoren novi put – VIDEO

U zaseoku Klenovac svečano otvoren novi put – VIDEO

1

U osinjskom zaseoku Klenovac otvorena je dionica puta koja je započeta prošle, a dovršena ove godine.

Dionica puta od Nedinića do Dobrilovića duga oko 660 metara izgrađena je prošle godine, a ove godine još oko 700 metara.

U ovih 1.360 metara puta uložili smo oko 140.000 maraka i to nije za zanemariti. Drago mi je da su odbornici prepoznali moj dobar prijedlog i podržali da se ovaj projekat realizuje, rekao je gradonačelnik Milorad Simić prilikom otvaranja ove dionice.

Predsjednik Građevinskog odbora Želimir Nedinić zahvalio je svima koji su dali svoj doprinos pri izgradnji željno ipčekivanog puta kroz ovaj kraj.

Ovaj put za nas je neizmerno značajan i dugo smo ga čekali, ali zahvaljujući gradonačelniku, on je i izgrađen, rekao je Nedinić.

TV K3

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here